Menu
https://www.smaragdwijnen.nl/more/events-meer/portfolio-tasting-26-27-november
Zoeken

15 jaar - portfolio tasting 26 & 27 november

2008 - 2023

Het is alweer 15 jaar geleden dat Martijn zich inschreef bij de Kamer van Koophandel. Zelf wijn importeren is wat hij wilde gaan doen. Een kleine caddy gekocht en hup de weg op. Dat het bedrijf Smaragd Wijnen er 15 jaar later zo uit ziet is iets waar we ongelofelijk trots op zijn als team. Want een eenmanszaak is het allang niet meer. En dat moet gevierd worden. Uiteraard met goede wijn en onze wijnmakers van het eerste uur.

Zondag 26 en
maandag 27 november 2023

Twee dagen vol met wijn van onze trouwe wijnmakers zoals Foradori, Recaredo, Alfredo Arribas, Attis, Pichler-Krutzler, De Fermo, Matthieu Barret en Maison Stéphan die aanwezig zijn. Een ongekend gave line-up met als toegift David Berry Green, die samen met Nicola van Treddiberri en Mattia van Antoniotti een unieke tasting met Nebbiolo wijnen uit de Piëmonte geven. En dit alles op de prachtige locatie van Hemel & Aarde in Utrecht.

Op maandag 27 november openen we vanaf 15.00 uur een pop-up wijnbar bij Terroir in Utrecht, met snacks en o.a. gave wijnen uit de kelder van Smaragd! Plus een Champagne selectie van l’Atelier du Champagne!

Uiteraard is Terroir maandagavond gewoon open voor het diner. Wil je 's avonds blijven eten bij Terroir? Dat kan!
Reserveren voor het diner, vanaf 17:30u, kan hier.

Tijden

Beide dagen werken we in twee shifts om iedereen de ruimte te geven om langs te komen. Geen strikte begin-/eindtijd, maar een leidraad.
Zondag 26 november: 11.30 - 14.00 / 14.00 - 16.30*
Maandag 27 november: 11.00 - 13.30 / 13.30 - 16.00
*voor de particuliere relaties is er nog plek in de ochtend-shift

Geef je op, professionals

Professionele relaties geven zich op via onderstaande knop o.v.v. naam, restaurant/bedrijf, aantal personen en welk tijdsvak je wilt komen.

Aanmelden professionals

Geef je op, particulieren

Speciaal voor onze particuliere klanten hebben we voor de zondag extra plekken beschikbaar gesteld in de ochtend-shift. Mail ons voor de mogelijkheden. We vragen voor deze gave tasting een entree van twintig euro per persoon.

Aanmelden particulieren


Wij kijken er naar uit, tot in november!

Team Smaragd Wijnen
Martijn, Ruben, Stefan, Pascal, Jos, Lucas, Sjoerd en Saskia

Locatie: Hemel & Aarde
Keistraat 8 in Utrecht
http://www.hemel-aarde.nl

THE WINEMAKERS

Elisabetta Foradori

Recaredo

Alfredo Arribas

Attis

Pichler-Krutzler

De Fermo 

Adrien Renoir

Matthieu Barret

Jean-Michel Stéphan 

Trediberri

Antoniotti

David Berry Green