Op deze pagina vindt u het volledige assortiment. Gebruik hierboven de zoekbalk of hieronder de filters om uw wijn te vinden.
#/pagina
|
ProducerJoostenberg
Type of wine
Wit

CountryZuid-Afrika
RegionPaarl
Grape varietyChenin Blanc
Vintage2017
FermentationWhole bunch press, de vergisting op een Oeuf Nomblot ( ei vorm van cement) met het natuurlijke gist
AgeingEikenhout foudré 500L+
ProducerCraven
Type of wine
Rood

CountryZuid-Afrika
RegionStellenbosch
Grape varietyCinsault / Cinsaut
Vintage2017
FermentationVergisting van een deel van de hele trossen met een deel van de steeltjes in een afgesloten tank (Carbonique) met de natuurlijke gisten, persen
AgeingEikenhouten vat 1000L+
ProducerOlivier Rivière
Type of wine
Rood

CountrySpanje
RegionArlanza
Grape varietyTempranillo
Vintage2015
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open tanks van cement/beton met een deel van de hele trossen en het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhouten 500L+, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
`El Quemado` Arlanza - Tempranillo
Beperkt op voorraad
Configureer uw product
ProducerCraven
Type of wine
Rood

CountryZuid-Afrika
RegionStellenbosch
Grape varietySyrah
Vintage2016
FermentationKneuzen, vergisting in een eikenhouten vat, met de schillen en het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout barrique 225L, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
ProducerCraven
Type of wine
Wit

CountryZuid-Afrika
RegionStellenbosch
Grape varietyChenin Blanc
Vintage2017
FermentationWhole bunch press, zonder koude settling start de gisting op eikenhout met het natuurlijke gist
AgeingEikenhouten vat 1000L+
ProducerAmpeleia
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionGrosseto
Grape varietyAlicante Nero (Grenache Noir)
Vintage2016
FermentationKneuzen, vergisting in een tank van cement/beton, met de schillen en het natuurlijke gist, persen
AgeingTank van beton / cement
ProducerOlivier Rivière
Type of wine
Rood

CountrySpanje
RegionRioja
Grape varietyTempranillo
Vintage2015
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open houten vat met een deel van de hele trossen en het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhouten 500L+, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
‘El Cadastro‘ Arlanza - Tempranillo
Beperkt op voorraad
Configureer uw product
ProducerJosé Ant.Garcia
Type of wine
Wit

CountrySpanje
RegionBierzo
Grape varietyGodello
Vintage2017
FermentationWhole bunch press, zonder koude settling start de gisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingStaaltank sur lie
‘El Chuqueiro‘ Aires d V. - Godello
Beperkt op voorraad
Configureer uw product
ProducerGutierrez de la Vega
Type of wine
Zoet


CountrySpanje
RegionJavea - Alicante
Grape varietyMoscatell Romano
Vintage2014
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting in een staaltank of eikehout, versterken met wijn alcohol gedurende de vergesting
AgeingEikenhout foudré 500L+
ProducerGarriguella
Type of wine
Zoet

CountrySpanje
RegionCosta-Brava
Grape varietyGrenache Blanc
VintageN.V.
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting in een staaltank of eikehout, versterken met wijn alcohol gedurende de vergesting
AgeingEikenhouten vat 1000L+
ProducerBlandys / Madeira
Type of wine
Versterkt

CountryPortugal
RegionMadeira
Grape varietyMalvasia
VintageN.V.
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting in een staaltank of eikehout, versterken met wijn alcohol gedurende de vergesting
AgeingEikenhout foudré 500L+
ProducerMarco de Bartoli
Type of wine
Versterkt

CountryItalië
RegionSicilie
Grape varietyGrillo
VintageN.V.
FermentationVergist en gerijpt in warme kamers in het Perputo solera systeem
AgeingSolera systeem, Slavonisch en Amerikaans eiken
ProducerMarco de Bartoli
Type of wine
Versterkt

CountryItalië
RegionSicilie
Grape varietyGrillo
VintageN.V.
FermentationVergist en gerijpt in warme kamers in het Perputo solera systeem
AgeingSolera systeem, Slavonisch en Amerikaans eiken
ProducerGarriguella
Type of wine
Zoet

CountrySpanje
RegionPenedès
Grape varietyMoscatel
VintageN.V.
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting in een staaltank of eikehout, versterken met wijn alcohol gedurende de vergesting
AgeingStaaltank
ProducerGutierrez de la Vega
Type of wine
Zoet


CountrySpanje
RegionJavea - Alicante
Grape varietyMonastrell
Vintage2016
FermentationVergisting van de hele trossen met een deel van de steeltjes in een grote eikenhout vat met regelmatig pigéage zonder het kneuzen van de druiven met het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout foudré 500L+ / nieuw
Type of wine
Versterkt

CountrySpanje
RegionJerez / Sherry
VintageN.V.
FermentationKneuzen, persen, vergisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingSolera systeem, Slavonisch en Amerikaans eiken
ProducerDr. Heger
Type of wine
Wit

CountryDuitsland
RegionBaden
Grape varietyPinot Blanc / Weissburgunder
Vintage2016
FermentationWhole bunch press, zonder koude settling start de gisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingEikenhouten vat 1000L+
ProducerDr. Heger
Type of wine
Rood

CountryDuitsland
RegionBaden
Grape varietySpätburgunder / Pinot Noir
Vintage2014
FermentationKneuzen, koude inweking en vervolgens de vergisting in open tanks van eikenhout met het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout barrique 225L, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
ProducerWaris&Hubert
Type of wine
Mousserend

CountryFrankrijk
RegionChampagne
Grape varietyChardonnay
VintageN.V.
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting deels in een staaltank deels in een eikenhout vat en de tweede vergisting op fles
AgeingStaaltank daarna rijpen de flessen sur latte tijdens de tweede vergisting
1/2 fles Champagne Lilyale BDB GC Zero dosage - Chardonnay
Configureer uw product
ProducerJean-Marc Sélèque
Type of wine
Mousserend

CountryFrankrijk
RegionChampagne
Grape varietyChardonnay, Pinot Meunier & Pinot Noir
VintageN.V.
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting in deels een eikenhouten vat en deels staaltank met het natuurlijke gist
AgeingRijping sur latte voor minimaal 24 maanden, daarna gedorgeerd
1/2 fles Champagne Solessence - Pinot M. Chard. & Pinot N.
Configureer uw product
ProducerFüleky
Type of wine
Zoet

CountryHongarijë
RegionTokaji
Grape varietyFurmint & Harslevelü
Vintage2014
FermentationKneuzen, persen, vergisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingStaaltank sur lie
1/2 fles Fülöp late harvest Tokaji - Furmint & Hárzlevelü
Configureer uw product
ProducerPortal del Priorat / Alfredo Arribas
Type of wine
Rood

CountrySpanje
RegionPriorat
Grape varietyCarignan, Syrah, Mouvredre, Touriga N & Cabernet S.
Vintage2015
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open tanks van cement/beton met het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhouten 500L+, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
ProducerJoostenberg
Type of wine
Zoet

CountryZuid-Afrika
RegionPaarl
Grape varietyChenin Blanc
Vintage2015
FermentationKneuzen, persen, vergisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingEikenhout barrique 225L / nieuw
1/2 fles Noble Late Harvest - Chenin Blanc
Niet op voorraad
Configureer uw product
ProducerFüleky
Type of wine
Zoet

CountryHongarijë
RegionTokaji
Grape varietyFurmint & Harslevelü
Vintage2016
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting in deels een eikenhouten vat en deels staaltank met het natuurlijke gist
AgeingEikenhout foudré 500L+
1/2 fles Tokaji Pallas late harvest - Furmint & Harzlevelu
Configureer uw product
ProducerPichler-Krützler
Type of wine
Zoet

CountryOostenrijk
RegionWachau
Grape varietyRiesling
Vintage2015
FermentationKneuzen, persen, vergisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingEikenhout barrique 225L
1/2 fles Trockenbeerenauslese Pfaffenberg Alte R. - Riesling
Configureer uw product
ProducerDivers: Port & Madeira
Type of wine
Versterkt

CountryPortugal
RegionDouro / Port
Grape varietyPort Field blend Touriga Nacional & Co.
VintageN.V.
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting in een staaltank of eikehout, versterken met wijn alcohol gedurende de vergesting
AgeingEikenhout foudré 500L+
ProducerPflüger
Type of wine
Wit

CountryDuitsland
RegionPfälz
Grape varietyRiesling
Vintage2017
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingEikenhouten vat 1000L+
ProducerBernhard Eifel
Type of wine
Wit

CountryDuitsland
RegionMosel
Grape varietyRiesling
Vintage2016
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting op eikenhout met het natuurlijke gist
AgeingEikenhout foudré 500L+
ProducerDr. Heger
Type of wine
Wit

CountryDuitsland
RegionBaden
Grape varietyPinot Blanc / Weissburgunder
Vintage2016
FermentationWhole bunch press, zonder koude settling start de gisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingEikenhouten vat 1000L+
ProducerDr. Heger
Type of wine
Wit

CountryDuitsland
RegionBaden
Grape varietyPinot Gris / Pinot Grigio
Vintage2017
FermentationWhole bunch press, zonder koude settling start de gisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingEen deel rijpt op een tank van staal/beton, een deel rijpt op eikenhouten vaten
ProducerDr. Heger
Type of wine
Wit

CountryDuitsland
RegionBaden
Grape varietySilvaner
Vintage2016
FermentationWhole bunch press, zonder koude settling start de gisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingEikenhouten vat 1000L+
ProducerDr. Heger
Type of wine
Rood

CountryDuitsland
RegionBaden
Grape varietySpätburgunder / Pinot Noir
Vintage2013
FermentationKneuzen, koude inweking en vervolgens de vergisting in open tanks van eikenhout met het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout barrique 225L, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
ProducerPflüger
Type of wine
Wit

CountryDuitsland
RegionPfälz
Grape varietySauvignon Blanc, Riesling en Pinot Blanc
Vintage2017
FermentationKneuzen, persen, vergisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingStaaltank
ProducerAmpeleia
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionGrosseto
Grape varietyCabernet Franc & Sangiovese
Vintage2014
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open tanks van cement/beton met het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhouten vat 1000L+
3L Ampeleia - Cabernet Franc, Sangiovese & Alicante Nero
Configureer uw product
ProducerDe Montille / Domaine
Type of wine
Rood

CountryFrankrijk
RegionBourgogne - Côtes des Beaune
Grape varietyPinot Noir
Vintage2011
FermentationKneuzen, vergisting in een eikenhouten vat, deels nieuw, met de schillen en het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout barrique 225L, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
3L dubbele Magnum Pommard 1e cru Rugiens-Bas - Pinot Noir
Configureer uw product
ProducerPortal del Priorat / Alfredo Arribas
Type of wine
Rood

CountrySpanje
RegionPriorat
Grape varietyCarignan, Syrah, Mouvredre, Touriga N & Cabernet S.
Vintage2013
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open tanks van cement/beton met het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhouten 500L+, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
ProducerPortal del Priorat / Alfredo Arribas
Type of wine
Rood

CountrySpanje
RegionPriorat
Grape varietyCarignan, Syrah, Mouvredre, Touriga N & Cabernet S.
Vintage2013
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open tanks van cement/beton met het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhouten 500L+, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
ProducerPortal del Priorat / Alfredo Arribas
Type of wine
Rood

CountrySpanje
RegionPriorat
Grape varietyGrenache Noir, Gris, Rosat & Blanc
Vintage2016
FermentationVergisting van een deel van de hele trossen met een deel van de steeltjes in een afgesloten tank (Carbonique) met de natuurlijke gisten, persen
AgeingTank van beton / cement
4G Tinto - Garnaxta Negre, Tintorera, Gris, Rosat & Blanc
Configureer uw product
ProducerPortal del Priorat / Alfredo Arribas
Type of wine
Rood

CountrySpanje
RegionPriorat
Grape varietyCarignan, Syrah, Mouvredre, Touriga N & Cabernet S.
Vintage2012
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open tanks van cement/beton met het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhouten 500L+, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
ProducerPortal del Priorat / Alfredo Arribas
Type of wine
Rood

CountrySpanje
RegionPriorat
Grape varietyCarignan & Syrah
Vintage2012
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open tanks van cement/beton met het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout barrique 225L, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
ProducerCoto de Gomariz
Type of wine
Rood

CountrySpanje
RegionRibeiro
Grape varietySouson, Mencia, Ferrol & Brancellao
Vintage2013
FermentationKneuzen, vergisting in een staaltank met schillen en het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout barrique 225L, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
ProducerJJ Adeneuer
Type of wine
Versterkt

CountryDuitsland
RegionAhr
Grape varietySpätburgunder / Pinot Noir
Vintage2013
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting in een staaltank of eikehout, versterken met wijn alcohol gedurende de vergesting
AgeingEikenhouten vat 1000L+
AHR 6 Port - Spatburgunder & Dornfelder
Niet op voorraad
Configureer uw product
ProducerJJ Adeneuer
Type of wine
Rood

CountryDuitsland
RegionAhr
Grape varietySpätburgunder / Pinot Noir
Vintage2017
FermentationKneuzen, persen, vergisting op eikenhout met het natuurlijke gist
AgeingEikenhouten vat 1000L+
ProducerJosé Ant.Garcia
Type of wine
Wit

CountrySpanje
RegionBierzo
Grape varietyGodello
Vintage2015
FermentationWhole bunch press, zonder koude settling start de gisting op eikenhout met het natuurlijke gist
AgeingEikenhouten 500L+, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
ProducerJosé Ant.Garcia
Type of wine
Rood

CountrySpanje
RegionBierzo
Grape varietyMencia
Vintage2016
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open tanks van cement/beton met een deel van de hele trossen en het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout barrique 225L, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
ProducerEnvínate
Type of wine
Rood

CountrySpanje
RegionAlmansa
Grape varietyGarnacha Tintorera / Alicante Bouscet
Vintage2017
FermentationVergisting van de hele trossen met een deel van de steeltjes in een grote eikenhout vat met regelmatig pigéage zonder het kneuzen van de druiven met het natuurlijke gist, persen
AgeingEen deel rijpt op een tank van staal/beton, een deel rijpt op eikenhouten vaten
ProducerMarc Tempé
Type of wine
Wit

CountryFrankrijk
RegionElzas
Grape varietyRiesling & Gewürztraminer
Vintage2016
FermentationWhole bunch press, zonder koude settling start de gisting op eikenhout met het natuurlijke gist
AgeingEikenhouten vat 1000L+
Type of wine
Wit

CountryFrankrijk
RegionLanguedoc
Grape varietyViognier
Vintage2018
FermentationKneuzen, persen, vergisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingStaaltank sur lie
ProducerCan Credo
Type of wine
Wit

CountrySpanje
RegionPenedès
Grape varietyXarel.lo
Vintage2017
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingStaaltank sur lie
ProducerMonte dei Ragni
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionValpolicella
Grape varietyCorvina, Corvione & Rondinella
Vintage2012
Fermentationingedroogde druiven (2-3 weken) worden zachtjes gekneusd en langzaam vergist in een staaltank (30-50 dagen), persen
AgeingBotti / Big Oak 2500L+
ProducerVilla Spinosa
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionValpolicella
Grape varietyCorvina, Corvione, Rondinella & Molinara
Vintage2010
Fermentationingedroogde druiven (2-3 weken) worden zachtjes gekneusd en langzaam vergist in een staaltank (30-50 dagen), persen
AgeingEikenhouten vat 1000L+
Amarone della Valpolicella Albasini - Corvina, Rondinella
Configureer uw product
ProducerVilla Spinosa
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionValpolicella
Grape varietyCorvina, Corvione & Rondinella
Vintage1998
Fermentationingedroogde druiven (2-3 weken) worden zachtjes gekneusd en langzaam vergist in een staaltank (30-50 dagen), persen
AgeingBotti / Big Oak 2500L+
Amarone Guglielmi di Jago 1998 20 anni - Corvina & Rondinell
Goed op voorraad
Configureer uw product
ProducerVilla Spinosa
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionValpolicella
Grape varietyCorvina, Corvione & Rondinella
Vintage2007
Fermentationingedroogde druiven (2-3 weken) worden zachtjes gekneusd en langzaam vergist in een staaltank (30-50 dagen), persen
AgeingBotti / Big Oak 2500L+
Amarone Guglielmi di Jago 2007 10 anni - Corvina & Rondinell
Beperkt op voorraad
Configureer uw product
ProducerAmpeleia
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionGrosseto
Grape varietyCabernet Franc & Sangiovese
Vintage2014
FermentationKneuzen, vergisting in een tank van cement/beton, met de schillen en het natuurlijke gist, persen
AgeingBotti / Big Oak 2500L+
ProducerJF Ganevat
Type of wine
Wit

CountryFrankrijk
RegionJura
Grape varietyChardonnay
Vintage2016
FermentationWhole bunch press, zonder koude settling start de gisting op eikenhout met het natuurlijke gist
AgeingEikenhout foudré 500L+
ProducerCincinnato
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionCori
Grape varietyCesanese
Vintage2016
FermentationKneuzen, vergisting in de staaltank met de schillen en het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout barrique 225L, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
ProducerDavid&Nadia
Type of wine
Wit

CountryZuid-Afrika
RegionSwartland
Grape varietyChenin Blanc, Viognier, Clairette, Semillon & Co.
Vintage2016
FermentationWhole bunch press, zonder koude settling start de gisting op eikenhout met het natuurlijke gist
AgeingEikenhout barrique 225L
Aristargos - Chenin Blanc, Viognier, Clairette & Semillon
Niet op voorraad
Configureer uw product
ProducerBorja Perez
Type of wine
Wit

CountrySpanje
RegionYcoden-Daute-Isora (Tenerife)
Grape varietyListán Blanco
Vintage2016
FermentationWhole bunch press, zonder koude settling start de gisting op eikenhout met het natuurlijke gist
AgeingEikenhout barrique 225L, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
ProducerBorja Perez
Type of wine
Rood

CountryFrankrijk
RegionYcoden-Daute-Isora (Tenerife)
Grape varietyListán Negro, Baboso Negro & Vijariego
Vintage2016
FermentationVergisting van de hele trossen met een deel van de steeltjes in een grote eikenhout vat met regelmatig pigéage zonder het kneuzen van de druiven met het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout barrique 225L, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
ProducerMurdoch Hill
Type of wine
Rood

CountryAustralië
RegionOakbank
Grape varietySyrah
Vintage2016
FermentationVergisting van de hele trossen met een deel van de steeltjes in een grote eikenhout vat met regelmatig pigéage zonder het kneuzen van de druiven met het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout foudré 500L+
ProducerMurdoch Hill
Type of wine
Rood

CountryAustralië
RegionPiccadilly Valley
Grape varietyPinot Noir
Vintage2017
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open tanks van cement/beton met een deel van de hele trossen en het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhouten 500L+, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
Artisan `The Pheaton` - Pinot Noir
Beperkt op voorraad
Configureer uw product
ProducerMurdoch Hill
Type of wine
Wit

CountryAustralië
RegionPiccadilly Valley
Grape varietyChardonnay
Vintage2016
FermentationWhole bunch press, zonder koude settling start de gisting op eikenhout met het natuurlijke gist
AgeingEikenhout barrique 225L
ProducerAttis
Type of wine
Wit

CountrySpanje
RegionSalnes - Rias Baixas
Grape varietyCaino Blanco
Vintage2016
FermentationWhole bunch press, zonder koude settling start de gisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingStaaltank sur lie
ProducerAttis
Type of wine
Wit

CountrySpanje
RegionSalnes - Rias Baixas
Grape varietyAlbariño / Alvarinho
Vintage2016
FermentationKneuzen, vergisting in de staaltank met de schillen en het natuurlijke gist, persen
Ageingvoor zes maanden in een mosselkooi op 9 meter diepte van de Atlantische oceaan
ProducerMas Cremat
Type of wine
Zoet

CountryFrankrijk
RegionRoussillon
Grape varietyGrenache noir & gris
VintageN.V.
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting in een staaltank of eikehout, versterken met wijn alcohol gedurende de vergesting
AgeingSolera systeem, Slavonisch en Amerikaans eiken
Banyuls Reserva SA - Grenache, Carignan & Grenache Gris
Configureer uw product
ProducerFiore Vini
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionAlba / Piëmonte
Grape varietyBarbera
Vintage2015
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open tanks van cement/beton met het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout barrique 225L, deels nieuw eikenhout en deels 2e & 3e fill
ProducerTrediberri
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionBarolo
Grape varietyNebbiolo
Vintage2014
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open tanks van cement/beton met het natuurlijke gist, persen
AgeingBotti / Big Oak 2500L+
ProducerTrediberri
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionBarolo
Grape varietyNebbiolo
Vintage2014
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open tanks van cement/beton met het natuurlijke gist, persen
AgeingDeels Botti / Big Oak 2500L+ & deels nieuwe en gebruikte barriques 225L+
Barolo Rocche dell`Annunziate - Nebbiolo
Beperkt op voorraad
Configureer uw product
ProducerDe Montille / Domaine
Type of wine
Rood

CountryFrankrijk
RegionBourgogne - Côtes des Beaune
Grape varietyPinot Noir
Vintage2011
FermentationKneuzen, vergisting in een eikenhouten vat, met de schillen en het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout barrique 225L, deels nieuw, daarna 6 maanden in een staaltank
ProducerEnvínate
Type of wine
Rood

CountrySpanje
RegionTenerife
Grape varietyListan Prieto / Païs
Vintage2017
FermentationVergisting van de hele trossen met een deel van de steeltjes in een grote eikenhout vat met regelmatig pigéage zonder het kneuzen van de druiven met het natuurlijke gist, persen
AgeingEen deel rijpt op een tank van staal/beton, een deel rijpt op eikenhouten vaten
ProducerPayral
Type of wine
Wit

CountryFrankrijk
RegionBergerac
Grape varietySauvignon blanc, Semillon & Muscadelle
Vintage2017
FermentationKneuzen, persen, vergisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingStaaltank
ProducerAmpeleia
Type of wine
Orange

CountryItalië
RegionGrosseto
Grape varietyTrebbiano, Malvasia, Grecanico & Ansonica
Vintage2017
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open tanks van cement/beton met het natuurlijke gist, persen
AgeingTank van beton / cement
Bianco di Ampeleia - Trebbiano, Malvasia, Grecanico & Ansoni
Configureer uw product
ProducerPflüger
Type of wine
Wit

CountryDuitsland
RegionPfälz
Grape varietyRiesling & Gewürztraminer
Vintage2017
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingStaaltank
ProducerJJ Adeneuer
Type of wine
Wit

CountryDuitsland
RegionAhr
Grape varietySpätburgunder / Pinot Noir
Vintage2018
FermentationKneuzen, persen, vergisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingStaaltank sur lie
ProducerPflüger
Type of wine
Rose

CountryDuitsland
RegionPfälz
Grape varietySpätburgunder / Pinot Noir
Vintage2017
FermentationKneuzen, persen, vergisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingStaaltank
ProducerGuimaro
Type of wine
Wit

CountrySpanje
RegionRibeira Sacra
Grape varietyGodello
Vintage2017
FermentationKneuzen, persen, vergisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingStaaltank sur lie
ProducerNittnaus
Type of wine
Rood

CountryOostenrijk
RegionBurgenland - Pannube / Göls
Grape varietyZweigelt
Vintage2017
FermentationKneuzen, vergisting in een eikenhouten vat, met de schillen en het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhouten vat 1000L+
ProducerDe Montille / Domaine
Type of wine
Wit

CountryFrankrijk
RegionBourgogne - Côtes des Beaune
Grape varietyChardonnay
Vintage2014
FermentationWhole bunch press, zonder koude settling start de gisting op eikenhout met het natuurlijke gist
AgeingEen deel rijpt op een tank van staal/beton, een deel rijpt op eikenhouten vaten
ProducerPaul Pillot & Thierry Pillot
Type of wine
Rood

CountryFrankrijk
RegionBourgogne - Côtes des Beaune
Grape varietyPinot Noir
Vintage2017
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open houten vat met een deel van de hele trossen en het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout foudré 500L+
ProducerCoquard-Loison-Fleurot
Type of wine
Rood

CountryFrankrijk
RegionBourgogne - Côtes des Nuits
Grape varietyPinot Noir
Vintage2015
FermentationKneuzen, vergisting in een staaltank met schillen en het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout foudré 500L+
ProducerPaul et Marie Jacqueson
Type of wine
Wit

CountryFrankrijk
RegionBourgogne - Côtes des Beaune
Grape varietyChardonnay
Vintage2016
FermentationWhole bunch press, zonder koude settling start de gisting op eikenhout met het natuurlijke gist
AgeingEikenhout foudré 500L+
ProducerAntoniotti
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionBramaterra
Grape varietyNebbiolo, Vespolina & Croatina
Vintage2013
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open tanks van cement/beton met het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhouten vat 1000L+
ProducerSan Filippo
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionMontalcino
Grape varietySangiovese
Vintage2013
FermentationKneuzen, koude inweking en vervolgens de vergisting in een open staaltank met het natuurlijke gist, persen
AgeingDeels Botti / Big Oak 2500L+ & deels nieuwe en gebruikte barriques 225L+
ProducerSan Filippo
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionMontalcino
Grape varietySangiovese
Vintage2010
FermentationKneuzen, koude inweking, vergisting in een open tanks van cement/beton met het natuurlijke gist, persen
AgeingBotti / Big Oak 2500L+
Brunello di Montalcino `la Lucere` Riserva - Sangiovese
Beperkt op voorraad
Configureer uw product
ProducerSan Filippo
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionMontalcino
Grape varietySangiovese
Vintage2013
FermentationKneuzen, koude inweking en vervolgens de vergisting in een open staaltank met het natuurlijke gist, persen
AgeingBotti / Big Oak 2500L+
ProducerPflüger
Type of wine
Wit

CountryDuitsland
RegionPfälz
Grape varietyRiesling
Vintage2017
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting op staaltank en de tweede vergisting op fles
AgeingStaaltank
Type of wine
Rood

CountryItalië
RegionGrosseto
Grape varietyCabernet Franc
Vintage2017
FermentationKneuzen, vergisting in een tank van cement/beton, met de schillen en het natuurlijke gist, persen
AgeingTank van beton / cement
ProducerImmich-Batterieberg
Type of wine
Wit

CountryDuitsland
RegionMosel
Grape varietyRiesling
Vintage2016
FermentationKneuzen, persen, vergisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingStaaltank
ProducerGuimaro
Type of wine
Rood

CountrySpanje
RegionRibeira Sacra
Grape varietyMencia
Vintage2016
FermentationVergisting van de hele trossen met een deel van de steeltjes in een grote eikenhout vat met regelmatig pigéage zonder het kneuzen van de druiven met het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout foudré 500L+
ProducerCol del Mondo
Type of wine
Wit

CountryItalië
RegionAbruzzen
Grape varietyPecorino, Trebbiano & Passerina
Vintage2018
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting op staaltank met het natuurlijke gist
AgeingStaaltank sur lie