Categorieën
Mijn account
https://www.smaragdwijnen.nl/winemakers/spanje-20/gutierrez-de-la-vega-javea
Zoeken

OWNER

Felipe Gutiérrez de la Vega - 1978 

WINEMaker

Violeta Gutiérrez de la Vega

region

Javea - Alicante 

Vineyard holding

10 ha 

altitude

700 meter 

Soil types

Iron Clay and Chalk in the terrace sites 

varieties

Moscatel Romana, Monastrell & Giro (Grenache)

Fermentation

Dulces Blanco: Ferment in stainless steel tank for 6 months than to stop the fermentation we will use a destilation of grapes. Dulces Tinto ferment in a open wooden tank with the whole berries for  

Aging

Oak barrels 

fARming

Organic

visit website

Gutiérrez de la Vega


Deze pagina printen

#/pagina
 
ProducerGutierrez de la Vega
Type of wineZoet
 Versterkt
CountrySpanje
RegionJavea - Alicante
Grape varietyMoscatell Romano
Vintage2014
FermentationKneuzen, schilweking, persen, vergisting in een staaltank of eikehout, versterken met wijn alcohol gedurende de vergesting
AgeingEikenhout foudré 500L+

0,5l Casta Diva Cosecha Miel - Moscatel Romano

0,5l Casta Diva Cosecha Miel - Moscatel Romano
Configureer uw product
ProducerGutierrez de la Vega
Type of wineZoet
 Versterkt
CountrySpanje
RegionJavea - Alicante
Grape varietyMonastrell
Vintage2016
FermentationVergisting van de hele trossen met een deel van de steeltjes in een grote eikenhout vat met regelmatig pigéage zonder het kneuzen van de druiven met het natuurlijke gist, persen
AgeingEikenhout foudré 500L+ / nieuw

0,5l Recondita Armonia - Monastrell

0,5l Recondita Armonia - Monastrell
Configureer uw product